اقتصاد مقاومتی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدیدنشریه الکترونیکی اتحادیه ی انجمن های اسلامی دانش آموزان شهر بجنورد این نشریه الکترونیکی در نظر دارد با ارائه مطالبی در موضوعات مختلف علاوه بر معرفی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شهر خراسان شمالی. دانش آموزان را نیز در اقتصاد کشور خود و را های مقابله با تحریم ها راهنمایی کند. لطفا انتقادات وپیشنهادات خودرا جهت هرچه بهتر شدن نشریه الکترونیکی در قسمت نظرات ارائه کنید.

____________________
دسته بندی

نقش دانش آموزان در مقاومت اقتصادی

____________________
آرشیو

3 ارديبهشت 1393

2 ارديبهشت 1393

1 ارديبهشت 1393

____________________
مطالب اخیر

اقتصاد مقاومتی راهکار بی اثر کردن تحریم ها
نماد اقتصاد مقاومتی در تاریخ ایران و داستان ها
احادیث و دانستنی ها از اقتصاد مقاومتی
اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تحریم ها
مدیریت مصرف یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی
نقش دانش آموزان در اقتصاد مقاومتی
ملت ایران و اقتصاد مقاومتی

____________________
نویسنده

sara

____________________
لینک ها

زندگی سخت

نرم افزار های امنیتی و کاربردی,فایلpdf,موزیک,سخنرانی,کتاب صوتی

دانلود آهنگ های جدید

تمدن ایران زمین

وبلاگ منsms

اقتصاد مقاومتی و تحریم ها

حمل و ترخیص لباس از چین به ایران

حمل و ترخیص لنج دبی

جلو پنجره لیفان ایکس 60

الوقلیون

____________________
لینک ها

gps ماشین ردیاب

دیلایت فابریک

جلو پنجره لیفان ایکس 60


تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان اقتصاد مقاومتی و آدرس medadekamrang.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 32
بازدید کل : 9882
تعداد مطالب : 7
تعداد نظرات : 11
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


چهار شنبه 24 ارديبهشت 1393برچسب:,

اقتصاد مقاومتی راهکار بی اثر کردن تحریم ها

 

در این نوشتار، ابتدا مسائلی را مطرح می کنیم که دغدغه‌ی عمومی آحاد ملت در حوزه‌ی مسائل اقتصادی است؛ مسائلی مانند تورم روزافزون و افزایش قیمت ها، تحریم و اثرات آن بر وضعیت کنونی و آتی کشور و اینکه آیا تحریم ها بر تورمی که بر پیکره ی این بیمار نشسته تأثیری دارد یا نه. در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که تحریم ها تا چه اندازه می تواند به اقتصاد کشور ضربه بزند و از آن مهم‌تر، اینکه اقتصاد ما تا چه اندازه قدرت استقامت و ایستادگی در برابر این تحریم ها را دارد و بنابراین موضوع اقتصاد مقاومتی و نقش آن در بی‌اثرسازی تحریم‌ها پررنگ می‌شود.

عوامل اقتصادی بروز تورم

در ادبیات اقتصادی، تورم ناشی از علل و عوامل اقتصادی را به دو دسته‌ی عمده تقسیم می‌کنند؛ تورم سمت عرضه و تورم سمت تقاضا. در تورم سمت عرضه، زمانی که میزان تولیدات کمتر از میزان تقاضا برای یک محصول باشد، افزایش قیمت کاملاً طبیعی خواهد بود. خواه این کاهش عرضه به دلیل مشکلات تولیدی داخل باشد یا به علت افزایش قیمت کالاهای واسطه‌ای یا مصرفی که در این حالت هزینه‌ی تولید کالا افزایش می‌یابد و در پی آن، برای ابقا در بازار، تولیدکننده رویه ی افزایش قیمت را در پیش خواهد گرفت. در حدود 80 درصد واردات ما متعلق به کالاهای واسطه‌ای است و این بدان معنی است که اگر التهابی در بازار ارز رخ دهد یا به سبب تحریم، واردات این کالاها با مشکل روبه‌رو شود، در ابتدای امر هزینه‌ی تولید برای تولیدکنندگان ما به واسطه‌ی افزایش در مواد اولیه که با کاهش عرضه روبه‌رو شده است، افزایش خواهد یافت و این افزایش در هزینه قاعدتاً افزایش در قیمت نهایی را نیز به دنبال دارد و این گونه است که وابستگی به واردات، در عین بالا بودن احتمال تحریم، یعنی انتظار کشیدن برای تورم.
در سمت تقاضا، تورم زمانی اتفاق می‌افتد که فشار تقاضا بر بازار به گونه‌ای باشد که عرضه پاسخ‌گوی آن نباشد. عکس‌العمل ما در قبال این نوع افزایش قیمت‌ها، که معمولاً در زمان‌های خاصی مثل ایام ماه مبارک، عید و... اتفاق می‌افتد، نباید صرفاً وارد کردن کالاهایی باشد که در آن دچار کمبود عرضه هستیم؛ بلکه اگر در صدد شناسایی پتانسیل‌های داخلی برای تأمین بازار داخلی خود باشیم، موفقیت کسب کرده‌ایم و می‌توانیم رویه را برای سال‌های آتی ادامه دهیم و با یک فشار روانی تحریم، بخش عرضه‌ی ما با مشکل روبه‌رو نخواهد شد.


ادامه مطلب...

چهار شنبه 17 ارديبهشت 1393برچسب:,

نماد اقتصاد مقاومتی در تاریخ ایران و داستان ها

داستان یک دهکده

امروز مي خوام داستان يه دهكده كوچولو رو براتون تعريف كنم كه خيلي زيباست. اميدوارم خوشتون بياد.
يكي بود يكي نبود، غير از خداي مهربون هيش كس نبود، يه دهكده بود كه جمعيت زيادي هم توش زندگي مي كردند. اطراف اين دهكده،‌ روستا ها و دهكده هاي زيادي بود، كه هر كدوم با اين ده يه رابطه اي داشتند،‌ گروهيشون دشمن بودند،‌ گروهي دوست اما حقه باز و دو رو، گروهي دوست اما ترسو، انگار تو هيچ اتفاقي كه براي ده مورد نظر ما مي افتاد، جرأت دخالت كردن و حمايت كردن از اين دهكده رو نداشتند.

اما بريم تو دهكده قصه مون...


ادامه مطلب...

چهار شنبه 17 ارديبهشت 1393برچسب:,

احادیث و دانستنی ها از اقتصاد مقاومتی

 

آیات - احادیث و دانستنیهایی از اقتصاد مقاومتی

آیات از اقتصاد مقاومتی

 «وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ»

این آیه تأكید دارد كه هر چه می‌توانید قوت و توان خود را افزایش دهید و زمینه‌های استعداد و مقاومت را در جامعه اسلامی فراهم كنید، این آیه باید سرلوحه اقتصاد مقاومتی باشد، در قرآن و حدیث عبارات زیادی را در مورد جهاد اقتصادی داریم كه در آن‌ها مسئله عزت اسلام و مسلمانان موضوع محوری است، عزت از منظر قرآن كریم به معنای شكست‌ناپذیری است و ملت عزیز، ملتی است كه مقاومت و پایداری كرده و فشارها را تحمل می‌كند تا به سربلندی دست یابد.

 


ادامه مطلب...

سه شنبه 16 ارديبهشت 1393برچسب:,

اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تحریم ها

 

اقتصاد مقاومتی تنها راه مقابله با تحریم

امیر المومنین علیه السلام در کلمات قصار خویش راه حل مهمی را برای همه پیروانشان نشان می دهند که پیمودن آن بسیار امید بخش است. ایشان می فرمایند " ردوا الحجر من حیث جاء؛ سنگ را به همان سمتی که به سوی شما پرتاب شد برگردانید." معنای این سخن حکیمانه این است که ببینید دشمن شما از چه استراتژی و ابزاری و چه تکنیکی استفاده می کند شما هم از همان بلکه بهتر از آن استفاده کنید. برای نمونه وقتی دشمن استراتژی خودش را جنگ نظامی قرار می دهد شما نیز باید از بهترین امکانات و ابزار جنگی استفاده کنید " و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه و من رباط الخیل ترهبون به عدو الله و عدوکم" بحمدالله امروز جمهوری اسلامی خود را برای هرنوع مقابله نظامی آماده کرده است؛ در همین راستا مقام معظم رهبری در برابر تهدیدات دشمن فرمودند در هر سطحی که دشمن به ما حمله کند پاسخ کوبنده دریافت خواهد کرد. بر اساس فرمایش امیر المومنین (ع)  هر وقت دشمن استراتژی خودش را جنگ نرم و فرهنگی قرار داد ما نیز باید با همان استراتژی با او برخورد کنیم و همه امکانات فرهنگی خود را برضد دشمن به کار گیریم و هرگاه استراتژی دشمن به جنگ اقتصادی تعلق گرفت، باید از همین راه وارد شد و با برنامه ریزی صحیح دشمن را ناکام کرد و داغ شکست مسلمانان را بر دلش بگذاریم. امروز بر همه واضح است که استراتژیِ دشمن، اقتصادی است، آن ها در صددند با فشارهای سنگین اقتصادی و اجرای تحریم های شکننده ملت ایران را به تسلیم بکشانند. البته برخی گزارش ها و  پالس هایی که ستون پنجم دشمن از داخل می فرستد او را نسبت به تشدید تحریم ها جدی تر کرده است. اکنون وظیفه چیست؟ و چه باید کرد؟

مقام معظم رهبری سال هاست که چنین روزی را برای جمهوری اسلامی پیش بینی می کرد و همواره مسوولان را به این نکته مهم متوجه می ساخت که استقلال واقعی را وقتی می توان جشن گرفت که بتوانیم با اختیار خودمان شیر نفت را ببندیم و کشور را از وابستگی به فروش نفت آزاد کنیم. علاوه بر آن 4 سال است که معظم له سال را به سال اقتصادی مزین می کنند و از مردم و مسوولان خواسته اند برای تولید بیشتر و پرهیز از اسراف برنامه ریزی داشته باشند. در سال جاری نیز تنها نسخه برای مقابله با تحریم های جدید، اقتصاد مقاومتی دانستند و فرمودند تنها از این طریق است که می توان دشمن را به زانو در آورد و در برابر فشارهای آن مقاومت کرد. ولی متاسفانه این هشدار ها و توصیه ها از سوی مسوولان کشور چندان جدی گرفته نشده است. به راستی کشوری که به هر مناسبتی ده ها همایش و کنفرانس گرفته می شود آیا جا نداشت در باره اقتصاد مقاومتی نیز یک نشست تخصصی انجام بپذیرد؟ آیا در این باره مجلس و دولت وظیفه خودشان را انجام داده اند؟ آیا منازعات سیاسی میان مجلس و دولت که عمدتا به رقابت های انتخاباتی قبل و بعد بر می گردد چاره کار است؟! شایسته است روسای قوا این منازعات بی حاصل را کنار زده و به جای این گونه فعالیت ها و دعواهای لفظی به فکر تدوین برنامه جامع و کامل اقتصاد مقاومتی بر آیند. آیا مجلس برای اقتصاد مقاومتی حاضر می شود بخشی از بودجه 460 میلیارد تومانی خود را کاهش بدهد؟ آیا دولت حاضر است هزینه های اضافی را از گرده بودجه کشور بر دارد؟ آیا مردم حاضرند در این شرایط حساس دولت خودشان را یاری کنند؟ بی تردید اگر مردم ببینند مسوولانشان به فکر اقتصاد مقاومتی هستند و از حیف ومیل بیت المال جلوگیری می کنند و از راه مبارزه با اشرافیت به فکر چاره بر آمده اند، مردم نیز دولتشان را یاری خواهند کرد.

دو شنبه 15 ارديبهشت 1393برچسب:,

مدیریت مصرف یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی

مدیر دفتر مدیریت شرکت توانیر:

مدیریت مصرف یکی از مهمترین ارکان اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری تسنیم: مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر گفت: مدیریت مصرف یکی از مهمترین ارکان اقتصاد مقاومتی است که توجه اقشار مختلف جامعه با اعمال آن می توان از هدر رفتن سوخت و انرژی در کشور جلوگیری کرد و صرفه جویی از انرژی نیازمند است.


ادامه مطلب...

دو شنبه 15 ارديبهشت 1393برچسب:,

نقش دانش آموزان در اقتصاد مقاومتی

 دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و کار و دانش، بستری مناسب برای اقتصاد مقاومتی بوده و توسعه مدارس فنی و حرفه‌ای از اهداف تعیین شده در سند تحول بنیادین است.

مهم‌ترین تحول در آموزش و پرورش، ایجاد تحول درمدیریت منابع موجود و رمز موفقیت در این زمینه، ایجاد تحول در نگرش و اندیشه نیروی انسانی است.

 پس باید در زمینه هدایت دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش  نهایت دقت را داشته باشیم و  انتظار ما از مقطع متوسطه توجه بیشتر به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش است که با توجه به وجود بازار کار از دغدغه‌های خانواده‌ها و دانش‌آموزان می‌کاهد.

  همچنین با تدبیر خردمندانه و با اتخاذ الگوی مصرف مبتنی بر آموزه های دینی می توانند با درمان جنون خرید گام موثر در این عرصه بردارند.

اگر چه خرید برای ما توأم با نشاط و لذت است اما اگر چشم وهم چشمی کنار گذاشته شود به راحتی می توانند دوران پیچیده جنگ اقتصادی را به پیروزی های خوشایند تبدیل کرد؛ اگر تنوع طلبی و ارضاء حس خرید به عنوان پدیده ای که به عنوان خصوصیات ذاتی ما دانش آموزان است درمان شود یقینا تحریم های اقتصادی نمی تواند اثربخش باشد و این امر کمک بزرگی به اقتصاد مقاومتی می کند.

دو شنبه 15 ارديبهشت 1393برچسب:,

ملت ایران و اقتصاد مقاومتی

رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) در نام گذاری چند سال اخیر اذهان همه مردم و مسئولان را متوجه مسائل اقتصادی و لزوم همت عمومی در حل مشکلات کشور در این عرصه کرده اند، ایشان امسال، پس از تشدید تحریم های ناجوانمردانهی غربی ها علیه ایران اسلامی، همواره بر مسائل اقتصاد مقاومتی تأکید ویژه ای داشته اند و اعلام کرده اند که لازمهی مقابله با تحریم های دشمن، توجه به این الگوی اقتصادی است.

این را همه می دانیم که کشور عزیز ما، پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در معرض دشمنی قرار داشته و در برابر دشمنان خود مقاومت کرده است. این مقاومت و ایستادگی در دوران دفاع مقدس به شکل نظامی بود و امروز در دو عرصهی اقتصاد و فرهنگ، جلوه و نمود بیشتری دارد.


ادامه مطلب...